top of page

MESSER & UDSTILLINGER

  • FEBRUAR 2019: Messe: "KROP-SIND-ÅND Helsemesse" i Brøndbyhallen  

Endnu en fantastisk messe på KROP-SIND-ÅND Helsemessen i Brøndbyhallen!
 

I år havde jeg igen min egen stand, denne gang på nummer 45. 

Mange af jer fandt mig igen, mange fandt mig for første gang. 

Tak til jer alle for en dejlig messe!

mig_på_standen_Gilda.jpg

I år havde jeg for første gang nogle malerier med som plakater, hvilket var en succes, så dem vil jeg trykke flere af :)
 

IMGP1395.jpg
IMGP1399v1.JPG.JPG
Lille nok til wix.png
  • OKTOBER 2018: Mini udstilling hos Lavuk Stjernen 

Fra oktober 2018 og et par måneder frem, har jeg udstillet et udvalg af mine billeder i dagtilbuddet Lavuk stjernen på Søndre Fasanvej. Medlemmerne har mulighed for forskellige kreative og sociale aktiviteter i tilbuddet, og jeg er glad for at kunne bidrage med min kunst til den gode stemning. 

IMG_2232.JPG
IMG_2235.JPG
Skærmbillede 2018-11-16 kl. 13.36.49.png

Lavuk stjernens hjemmeside: 

www.lavukstjernen.dk

  • FEBRUAR 2018: Messe: "KROP-SIND-ÅND Helsemesse" i Brøndbyhallen  

I år stod jeg på stand 101 med den skønne Aiyana Maria som jeg delte stand med. Aiyana er shamanistisk mentor og afholder kvindecirkler.
Aiyana's hjemmeside: www.sharingurbannature.dk 


Det var som altid super sjovt, inspirerende og spændende at være med. Jeg bliver altid overrasket over den overvældende positive feedback jeg får på mine billeder, og de til tider meget dybe samtaler der kan komme ud af at møde om noget tilsyneladende visuelt.

Igen i år havde jeg mine mere bløde malerier hængende i Hjerterummet imens pangfarverne fik lov at omgive mig. Jeg er meget taknemmelig for alle dem der kom forbi, og glæder mig til at se hvad der sker som følge af dette års KROP-SIND-ÅND messe!

 

Foto: Steen Leithoff

  • FEBRUAR 2017: Messe: "KROP-SIND-ÅND Helsemesse" i Brøndbyhallen

Den 3-5 februar 2017 deltog jeg i Daninfos "KROP-SIND-ÅND" messe i Brøndbyhallen.

Her var mere end 300 udstillere og foredragsholdere forsamlet. Det var en super fed messe med rigtig god energi, masser af besøgende og for mig personligt rigtig bekræftende. 


 

 

Jeg løb tør for visitkort alle tre dage i træk og fik både solgt malerier, mødt nye spændende kontakter og fik flere komplimenter og rosende ord end jeg havde troet muligt.

 

Det viste sig at være en meget frugtbar messe hvad angår networking, så det bliver spændende at se hvad der kommer til at ske i fremtiden. 

 

Jeg vil godt sige en stor personlig tak til alle der kom forbi min stand på plads 231, det var dejligt at mærke en så massiv støtte! Nedenfor ses et billede af stand 261, hvor jeg også havde fået lov at udstille. I Hjerterummet hang et par af mine mere "bløde" malerier.
 

For at følge med i Daninfos fremtidige messer, eller se billeder fra de gamle, se da Daninfo's hjemmeside: http://www.daninfo.dk/index.html (klik her)
 

  • AUGUST 2016: Messe: "Magiens verden og helse forum"

Den 27-28 august 2016 deltog jeg i helse og wellnessmesse i Remisen på Østerbro. Her deltog jeg sammen med en række andre udstillere; clairvoyante, foredragsholdere, andre kunstnere.
Jeg havde et udpluk af mine billeder med og havde en super god messe!

Der var mange positive tilbagemeldinger og jeg blev virkelig bekræftet i at jeg har gang i noget godt. Nedenfor ses et par billeder fra messen.

 

       
 

  • MAJ 2016: Udstilling: "Mosaik" i Den Grønne Dal

I maj måned deltog jeg med et af mine malerier på en blandet udstilling i Den Grønne Dal i Vanløse. Udstillingen rummede mange forskellige kunstnere og jeg var glad for at være med. Flere detaljer kan ses på galleriets hjemmeside (klik her)

bottom of page